CHARTER & EVENEMANG

SKRÄDDARSYDDA UPPLEVELSER

Torah Marine erbjuder dig en mängd upplevelser som kan skräddarsys efter just dina önskemål oavsett om du söker efter en upplevelse i Sverige eller utomlands. I medelhavet har vi noggrant utvalda partners som gör att vi kan erbjuda en mängd olika upplevelser. Tillsammans med er diskuterar vi oss fram till vad som passar er bäst.

I Sverige är våra hemmahamnar på Lidingövarvet, Saltsjöbaden och Saltsjö-Duvnäs, Nacka. Vi utgår normalt sett därifrån men kan också starta från Stockholms innerstad eller annan valfri plats

Välkommen ombord önskar Hasse, Hans, Rikard, Lars och David

LÅT OSS GE FÖRSLAG

Om inte någon av aktiviteterna passar dig så kontakta oss gärna så får vi berätta mer vad vi kan göra. Tillsammans kommer vi säkert fram till en aktivitet som kan genomföras för att tillmötesgå dina önskemål!

Här ger vi förslag på aktiviteter kan ske varhelst du än önskar i skärgården. Du kanske vill vara ifred i någon mysig naturhamn eller också väljer du något av de utflyktsmål som vi ger exempel på. Eller varför inte kombinera båda! Priser uppges efter begäran. Vi debiterar per timme eller tar fram ett fast pris åt dig beroende på antal personer och vad du vill göra.

Vill du privat eller med företaget besöka en naturhamn, en trevlig skärgårdskrog eller annat resmål? Varför inte boka en hel weekend på Utö eller Sandhamn? Med våra fräscha båtar får du en underbar upplevelse vad du än väljer. Ring eller maila oss gärna för att diskutera vidare kring upplägg och pris.

Vill ni komma ut till någon av alla de underbara naturhamnar som skärgården erbjuder? Kanske bada från en klippa, njuta av lugnet eller grilla i det fria framåt kvällen? Du kanske vill åka vattenskoter eller vattenskidor. Avkopplingen i skärgården med närheten till vattnet är oslagbar!

Oavsett vad högtiden gäller så kan du använda vår nya fräscha motorbåt! Vi samarbetar med en mängd olika restauranger och konferenshotell i skärgården för att kunna ge dig ett minne för livet. Oavsett om ni bara vill åka med vår båt från eller till något av dessa högtider eller väljer att övernatta så kan vi erbjuda en upplevelse som gör er högtid unik!

Vill ni ge någon av era kunder ett oförglömligt minne eller ni kanske vill lägga upp företagets strategi eller affärsplanera i en trevlig och kreativ miljö. Vi hjälper er att arrangera mötet eller konferensen så att det passar just era syften.

Boka en halv- eller heldag på någon av alla mysiga skärgårdsrestauranger som erbjuds. Ta med familjen, vännerna eller kollegorna på företaget och avnjut en härlig lunch eller middag. Vill du dessutom ordna någon ytterligare aktivitet i anslutning till detta så kan vi säkert tillsammans utforma ett upplägg som passar just din dag i skärgården. Du kanske själv vill hyra någon av våra båtar och ta dig ut på egen hand.