CHARTER & EVENEMANG

SKRÄDDARSYDDA UPPLEVELSER

Torah Marine erbjuder dig en mängd upplevelser som kan skräddarsys efter just dina önskemål oavsett om du söker efter en upplevelse i Sverige eller utomlands. I medelhavet har vi noggrant utvalda partners som gör att vi kan erbjuda en mängd olika upplevelser. Tillsammans med er diskuterar vi oss fram till vad som passar er bäst.

I Sverige är våra hemmahamnar på Lidingövarvet, Saltsjöbaden och Saltsjö-Duvnäs, Nacka. Vi utgår normalt sett därifrån men kan också starta från Stockholms innerstad eller annan valfri plats

Välkommen ombord önskar Hasse, Hans, Rikard, Lars och David

LÅT OSS GE FÖRSLAG

Om inte någon av aktiviteterna passar dig så kontakta oss gärna så får vi berätta mer vad vi kan göra. Tillsammans kommer vi säkert fram till en aktivitet som kan genomföras för att tillmötesgå dina önskemål!

Här ger vi förslag på aktiviteter kan ske varhelst du än önskar i skärgården. Du kanske vill vara ifred i någon mysig naturhamn eller också väljer du något av de utflyktsmål som vi ger exempel på. Eller varför inte kombinera båda! Priser uppges efter begäran. Vi debiterar per timme eller tar fram ett fast pris åt dig beroende på antal personer och vad du vill göra.