HYR BÅT UTOMLANDS

HYR BÅT UTOMLANDS

Kvalitet i det vi levererar är det absolut viktigaste för oss, från första kontakt via en förfrågan, båtarna och den service vi ger på plats i våra fräscha och välutrustade båtar likväl som att kvalitet är att visa respekt för kunden. Det är helhetsintrycket som gör att så många återkommer och ofta hyr samma båt men ofta varierar resmålen. Genom våra samarbetspartners kan vi garantera lång erfarenhet inom båtcharter i Medelhavet. Vi erbjuder ett rimligt och rättvist pris, vår ambition är inte att vara billigast men vi vill alltid leverera den bästa upplevelsen, vi lever på nöjda kunder som återkommer.

Vi har idag båtar för uthyrning i Grekland, Kroatien och Turkiet belägna i hamnar mycket väl utvalda för bästa service, seglingsupplevelse samtliga nära kommunikation och flygplatser. Vi erbjuder båtmodeller som: Bavaria, Oceanis och Sun Odyssey.

Turkiet är sagt att vara ett av världens vackraste seglingsområden. Solig himmel, kristallblått vatten, svalkande vindar och vackra vikar är vad ni kan vänta er om ni väljer att segla längs Turkiets sydvästra kust. Detta kombinerat med fantastiskt trevliga människor som är mycket service inriktade, ruiner och historiska monument från svunna tider, och en underbar matkultur gör att segling i detta område blir något man vill göra igen och igen och…. igen.

Att man sen med lätthet kan segla över till den Grekiska sidan och uppleva öarna där gör det inte mindre attraktivt. Turkiets trevliga och öppna invånare ger en möjlighet att lära känna det verkliga Turkiet fantastisk mat till mycket humana priser.

VAD VI UPPLEVER