Elan Power 35

Elan Power Yachts

Master cabin

Master cabin är utrustad med en king-size dubbelkoj (200 x 170cm) med infällda lådor. Garderoberna är väl tilltagna och anpassade för att möjliggöra upphängning av kläder på galge om så önskas.

Akterhytten

Akterhytten är utrustad med en rymlig dubbelsäng (2 x 200 x 75cm), garderober och en fåtölj att koppla av i. Hytten är en av de rymligaste i klassen med privat toalett och dusch som delas med Master cabin.Inredningen består av en modern blandning av högglansig massivt amerikanskt körsbärsträ och tyger av högsta klass. Durkarna är täckta av en högkvalitativ matta som passar väl in med den övriga inredningen

Salong & Pentry

Salongen erbjuder full ståhöjd även för personer runt 190 cm som kan stå raklånga utan att slå i huvudet. I salongen finns en C-formad soffa med ett massivt träbord. Den är utrustad med en LCD TV och ett hi-fi ljudsystem med DVD och radio. Pentryt är fullt utrustat med gasspis, kyl och mikro samt väl tilltaget med praktiska förvaringsskåp.

Däcksalong

Däcksalongen breder ut sig över en stor del av båten och tack vare det öppningsbara taket, så är denna plats mycket populär i alla vädertyper. Soffan, på babordssidan, rymmer 6 personer för social samvaro. Däcksalongen rymmer även en diskho som är placerad bakom soffan och ett kylskåp som är lättåtkomligt under färd. Det mest framträdande i designen av Elan 35 är däcksalongen med den centralt placerade förarplatsen, den ger en bra överblick över båten.

elan-power35-1
elan-power35-7
elan-power35-6
elan-power35-5
elan-power35-4
elan-power35-3
elan-power35-2